
Sastojci
    1 luk
    8 pilećih odrezaka
    1 v.ž brašna
    150 ml juhe ili temeljca
    2 dcl kiseloga vrhnja
    1 v.ž senfa
    po 1m.ž vlasca,peršina i bosiljka
    sol,papar,vegeta
Priprema
    1.
    Pileće odreske začinite,uvaljajte u brašno i ispecite na ulju.Izvadite meso a na masnoći od prženja izdinstajte sitno sjeckani luk.Zalijte s juhom.Dodajte kiselo vrhnje i senf.Promiješajte.Na kraju dodajte začinsko bilje(ja sam stavila svježi bosiljak,i suhi vlasac i peršin)Bolje je s svježim,ali i s suhim začinima se može kad ih nema svježih.
    2.
    Ostaviti par minuta da se začini spoje s umakom.Vratiti u tavu ispečeno meso i odmah poslužiti.
    3.
    Poslužiti uz sezonsku salatu i prilog po želji(krumpir,pire,riža,kus-kus.....)
  
ponedjeljak, 30. svibnja 2016.
KORISTILA SAM RAZLIČITE UMAKE ZA PILETINU ALI NIJEDAN NIJE KAO OVAJ: PILEŽI ODRESCI I SPECIJALNI UMAK
06:58
  
  No comments
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)






0 komentari:
Objavi komentar